Vijfde Global Trends Report Drupa toont vertrouwen

Eind volgende week verschijnt de vijfde editie van het Global Trend Report van Drupa. Vooral verpakkingen en industrieel printen staan centraal in het herstelde vertrouwen binnen de printbranche. Drukkerijen die voor uitgevers werken hebben volgens het rapport duidelijk minder vertrouwen in de toekomst, ondanks het feit dat de dreiging van e-books is afgenomen. Volgens Drupa directeur Sabine Geldermann is het algehele beeld na de crisis van 2008 optimistisch. Meer dan 700 drukkerijen en 250 toeleveranciers werkten mee aan het rapport via verschillende onderzoeksbureaus in meerdere Europese landen. Meer over het rapport is te lezen bij WhatTheyThink. Het rapport is volgende week te koop voor 249 euro.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK