CirclePrinters voortaan Circle Media Group

Met 2700 medewerkers en 550 miljoen euro omzet en het hoofdkantoor in Amsterdam wil het bedrijf zich met een nieuwe naam breder positioneren op de Europese markt van (digitale) print en media. De nieuwe website straalt die ambities duidelijk uit. Volgende week heeft printmedianieuws een interview met RSG (Roto Smeets Group) CEO Joost de Haas. Hij zal dan ingaan op de achtergronden bij deze naamswijziging.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK