VIGC Benelux Online Print Event op 31 mei

Het Benelux Online Print Event powered by Canon biedt u een unieke kans om de huidige online print trends en ontwikkelingen te doorgronden. Het VIGC biedt een uniek platform aan om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar biedt het programma naast trendwatching veel oog voor internationale cases. De lokatie is al even indrukwekkend, het Atomium in Brussel. Een dagje vol met inspiratie heeft het prijskaartje van 249 euro, VIGC leden betalen 199 euro. Afsluiten doet het VIGC in stijl met een VIP diner in het Atomium restaurant u aangeboden door Aleyant Pressero by Four Pees.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK