VIGC organiseert Benelux Online Print Event

Op 31 mei organiseert het VIGC in het Atomium in Brussel het Online Print Event. Er staan interessante sprekers op het programma, zoals Wouter Haan en Bernd Zipper.

Dit is het bericht van de organisator:

Het Benelux Online Print Event, powered by Canon, biedt u een unieke kans om online print trends en ontwikkelingen te ontdekken. Wij bieden u een platform aan om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar hebben we, naast trendwatching, veel oog voor internationale cases.

Maar daar stopt het niet bij. Wat dacht u van de locatie die we dit jaar voor u in gedachten hebben, het Atomium in Brussel!

Wij bieden u een uiterst gevarieerd en inspirerend programma aan met tal van internationale sprekers!

We voorzien ook een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling ‘Atomium meets Surrealism’ van de Belgische kunstenaar René Magritte, speciaal ontworpen voor de 60e verjaardag van het Atomium.

Afsluiten doen we in stijl met een VIP diner in het Atomium restaurant, u aangeboden door Aleyant Pressero by Four Pees.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK