Spring naar content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

VIGC organiseert tweede Benelux Online Print Event

Op het kick-off evenement van het VIGC in Gent werd eveneens het jaarlijkse Het Congres van 10 oktober in Mechelen aangekondigd. Nieuw in het kader van Het Congres, is de organisatie van een hackaton. Het doel van een hackaton is, om met de deelnemers op korte tijd een innovatieve en creatieve oplossing te bedenken voor een bepaald thema of probleem. Voor de hackaton zal worden samengewerkt met het Vlaio, het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Het BOPE thema van vorig jaar was ‘Insights For Growth’. Het thema voor dit jaar is nog niet bekend.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll naar boven