Nieuwe datum Benelux Online Print Event

Langzaam maar zeker zien we events in ‘live vorm’ terugkeren op de agenda. Ook VIGC besloot tot het plannen van een nieuwe datum voor het bekende Benelux Online Print Event.

bope-new-2021Het event zal worden gehouden op 11 februari 2021. Dat is nog wel 286 dagen aftellen. Maar het is een prachtdatum in aanloop naar drupa 2021 in april. Het programma is ongewijzigd en via de website te raadplegen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK