Benelux Online Print Event – inschrijven kan vanaf nu!

Web-to-print vertoonde het afgelopen jaar een sterke groei. En de voorspellingen voor dit jaar zijn volgens specialist Bernd Zipper opnieuw positief! Er zijn heel wat benaderingen en businessmodellen voor web-to-print die de klassieke kijk op dit thema overstijgen. We zien nog steeds interessante mogelijkheden voor start-ups maar ook offline drukkerijen die online willen gaan ondernemen.

bope-2020Het Benelux Online Print Event met dit jaar als thema:
The Online Print Generation’, biedt een podium aan ondernemers die veel ervaring hebben met web-to-print en dat doorheen verschillende benaderingen. Gereputeerde internationale sprekers komen op donderdag 23 april naar Antwerpen ZOO om jullie te inspireren en samen met jullie te netwerken.

Onze line-up is niet alleen indrukwekkend, maar je kan alle sprekers ook nog eens persoonlijk aanspreken.

  • Bernd Zipper (Zipcon, CEO and trendwatcher);
  • Christian Maass (Cimpress, Vice President Marketing & Technology);
  • Michael Johannes (Spreadshirt, Commercial Director Merchandising Services);
  • Oliver Kray (Mypostcard.com, CEO);
  • Nico Potvin (KAN Design, Partner);
  • Johan Steylaerts (HP, HP Indigo Account Manager Commercial Print);
  • Peter Vanhove (INNI Group, Manager BU Data).
Met Pascal Coppens (Nexxworks, sinoloog en professionele spreker) hebben we de perfecte man gevonden om een innovatieve brug te slaan richting andere sectoren, en vooral een ander werelddeel. Zijn afsluitende keynote –  CHINA’S NEW NORMAL. How China sets the standard for innovation. – zal jouw ongetwijfeld verbazen en vele nieuwe inzichten geven.

Verder is er, zoals jullie van ons kunnen verwachten, een perfecte organisatie met voldoende netwerkmogelijkheden. Vergeet ook zeker niet te registreren voor ons VIP diner dat vorig jaar uitstekende reacties kreeg.

Twijfel niet langer. Doe met ons mee. Leer en netwerk binnen de VIGC community. Gun jezelf deze ervaring binnen een perfecte omkadering.

See you in Antwerp!

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK