Tijdschriften event Senefelder Misset Doetinchem uitgesteld tot september

Een paar weken geleden publiceerde de redactie het event ‘De Comeback van Print’ aan, te houden in Doetinchem op 9 april. Het zou de 22e editie worden van een bekend en gewaardeerd event in Nederland.

senefelder-comeback-2020Tot nu toe zijn het vooral internationale events die vanwege grote concentraties internationale groepen worden afgezegd of uitgesteld. Voor ons land is het afzeggen van een lokaal event redelijk uniek. Maar natuurlijk willen en kunnen individuele bedrijven geen risico’s lopen. De directie besloot derhalve het event te verplaatsen naar het najaar en wel op 8 september.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK