Tijdschriften event Senefelder Misset Doetinchem uitgesteld tot september

Een paar weken geleden publiceerde de redactie het event ‘De Comeback van Print’ aan, te houden in Doetinchem op 9 april. Het zou de 22e editie worden van een bekend en gewaardeerd event in Nederland.

senefelder-comeback-2020Tot nu toe zijn het vooral internationale events die vanwege grote concentraties internationale groepen worden afgezegd of uitgesteld. Voor ons land is het afzeggen van een lokaal event redelijk uniek. Maar natuurlijk willen en kunnen individuele bedrijven geen risico’s lopen. De directie besloot derhalve het event te verplaatsen naar het najaar en wel op 8 september.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK