Fespa 2020 24-27 maart uitgesteld

In het licht van de snel evoluerende situatie met betrekking tot COVID-19 op het Europese vasteland en in nauw overleg met haar nationale verenigingen en exposanten, heeft FESPA vandaag besloten om de FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 en Sportswear Pro 2020, die oorspronkelijk gepland was voor IFEMA Madrid, uit te stellen.

fespa-2020

Op basis van de feedback van de exposanten zal FESPA nu proberen de evenementen te verplaatsen naar een latere datum, een precieze timing en een nog te bepalen locatie op basis van de beschikbaarheid van de locatie.

FESPA CEO Neil Felton legt uit: “Tot deze week zijn onze acties met betrekking tot COVID-19 – inclusief de preventieve maatregelen die in februari zijn genomen met betrekking tot exposerende bedrijven uit China – geïnformeerd door de relevante internationale en nationale autoriteiten, met als hoofddoel de gezondheid en het welzijn van exposanten en bezoekers te waarborgen. In het licht van de recente verspreiding van het virus in specifieke gebieden van het Europese vasteland hebben we echter overleg gepleegd met onze belanghebbenden, en zijn we tot de conclusie gekomen dat het in het belang van onze gemeenschap is om de evenementen uit te stellen tot een latere datum.”

FESPA zal te zijner tijd een update geven over de herziene data van de gebeurtenissen.

bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK