FESPA Global Print Expo 2020 wordt in maart 2021 in Amsterdam gehouden

FESPA Global Print Expo zou in oktober 2020 plaatsvinden in Madrid. Door alle corona omstandigheden is het event nu verplaatst naar Amsterdam.

Fespa 2021 Show Logos

De beurs wordt van 9 tot 12 maart gehouden in de RAI in Amsterdam. Daarmee heeft de RAI na vele jaren eindelijk weer een grafische beurs binnen haar muren. De co-titles naast FESPA zijn European Sign Expo en Sportswear Pro. (zie logo’s hierboven)

FESPA Global Print Expo 2021 zou oorspronkelijk plaatsvinden in München, deze editie is verzet naar 2022

FESPA CEO Neil Felton legt uit: “In maart 2020 hebben we besloten om FESPA Global Print Expo met zes maanden uit te stellen in verband met de voortschrijdende pandemie en de gevolgen daarvan voor onze exposanten en bezoekers. Sindsdien is de ontwikkeling van COVID-19 dynamisch en onvoorspelbaar. Hoewel veel regio’s nu geleidelijk aan uit de impasse raken, kunnen we er op dit moment niet op vertrouwen dat we de verwachtingen van exposanten en bezoekers van een FESPA-evenement kunnen waarmaken als we in oktober van dit jaar door zouden gaan. Begin maart 2021 biedt het sterkste alternatief, waardoor onze exposanten en bezoekers de tijd hebben om te herstellen en wij ons volledig kunnen voorbereiden op eventuele nieuwe operationele vereisten. Feedback uit de markt geeft aan dat, na de aanzienlijke commerciële uitdagingen van 2020, onze gemeenschap FESPA Global Print Expo in maart 2021 zal verwelkomen als een belangrijk platform voor zakelijk herstel en vooruitgang begin volgend jaar”.

FESPA Global Print Expo vond al eerder plaats in Nederland in 2006, 2009 en 2016

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK