Nieuw magazine voor vakantie In Eigen Land

Vakantie in Nederland wordt het helemaal in 2020, en vermoedelijk ook komende jaren. Waarom dat geweldig is, tonen de magazinemerken Columbus, Roots en Fiets Actief samen in een nieuw tijdschrift dat vanaf vandaag in de winkels ligt: In Eigen Land.

3d CoveruiteigenlandCOVID-19 heeft het onbeperkt globetrotten resoluut een halt toegeroepen, in ieder geval totdat er een vaccin is. Eerder zorgde de klimaatcrisis al voor een besef van de gevolgen van ons reisgedrag. “Laten we het feit dat we deze zomer wellicht het vliegtuig laten staan zien als een zegen, en in onze eigen omgeving genieten van de schone lucht, het landschap en de mensen die Nederland zo’n heerlijk land maken”, aldus Mark Mackintosh, hoofdredacteur van Columbus Travel en initiatiefnemer.

In het magazine vindt de lezer 148 glossy pagina’s over het beste wat Nederland te bieden heeft. Zoals: op safari in de Veluwe, duiken boven riffen in de Waddenzee, op woestijntocht in de Loonse en Drunense Duinen, flamingo’s spotten in Zuid-Holland, onthaasten in de geheime bergdorpjes van Limburg en kanoën in de wetlands van Brabant. Kortom: ons land zit vol verborgen plekken en avonturen die niet onder doen voor verre bestemmingen.

Het magazine staat niet op zichzelf. Met de hashtag #staylocal ontstond de afgelopen weken een beweging van Nederlanders die het recreëren in eigen land omarmen, en daarin zelfs een stap verder gaan. Namelijk: het kamperen in de achtertuin van landgenoten, of andersom en het beschikbaar stellen van de eigen tuin aan kampeerders.

Bron: Newskoolmedia

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK