Nieuw magazine voor vakantie In Eigen Land

Vakantie in Nederland wordt het helemaal in 2020, en vermoedelijk ook komende jaren. Waarom dat geweldig is, tonen de magazinemerken Columbus, Roots en Fiets Actief samen in een nieuw tijdschrift dat vanaf vandaag in de winkels ligt: In Eigen Land.

3d CoveruiteigenlandCOVID-19 heeft het onbeperkt globetrotten resoluut een halt toegeroepen, in ieder geval totdat er een vaccin is. Eerder zorgde de klimaatcrisis al voor een besef van de gevolgen van ons reisgedrag. “Laten we het feit dat we deze zomer wellicht het vliegtuig laten staan zien als een zegen, en in onze eigen omgeving genieten van de schone lucht, het landschap en de mensen die Nederland zo’n heerlijk land maken”, aldus Mark Mackintosh, hoofdredacteur van Columbus Travel en initiatiefnemer.

In het magazine vindt de lezer 148 glossy pagina’s over het beste wat Nederland te bieden heeft. Zoals: op safari in de Veluwe, duiken boven riffen in de Waddenzee, op woestijntocht in de Loonse en Drunense Duinen, flamingo’s spotten in Zuid-Holland, onthaasten in de geheime bergdorpjes van Limburg en kanoën in de wetlands van Brabant. Kortom: ons land zit vol verborgen plekken en avonturen die niet onder doen voor verre bestemmingen.

Het magazine staat niet op zichzelf. Met de hashtag #staylocal ontstond de afgelopen weken een beweging van Nederlanders die het recreëren in eigen land omarmen, en daarin zelfs een stap verder gaan. Namelijk: het kamperen in de achtertuin van landgenoten, of andersom en het beschikbaar stellen van de eigen tuin aan kampeerders.

Bron: Newskoolmedia

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK