Nieuw magazine voor Amsterdam

Magazines komen en gaan in Nederland. Daarbij spelen trends, zoals digitale magazines, inspelen op een niche, een totaal platformmerk neerzetten en ontlezing van de jeugd. Temidden van deze dynamische markt brengt ook Amsterdam Media een nieuw magazine uit: ‘Amsterdam Magazine’.

Amsterdam Magazine is een ode aan Amsterdam. Het magazine verhaalt over de smaakmakers van de stad. Zij die Amsterdam maken en kleur geven. Vindt het stadsmagazine op alle leestafels van de stad.

Amsterdam Magazine is een stadsgids en uitagenda inéén. Een stadsmagazine over leven en beleven in Amsterdam. Van eten tot drinken, kunst, cultuur, uitgaan, winkelen, wonen en lichamelijke verzorging. Ook online zijn er berichten over deze onderwerpen te lezen. Het nieuwe gratis magazine vind je op alle leestafels van de stad, zoals: horeca, culturele instellingen, beautysalons, sportscholen, spa’s, kapsalons, makelaars, kantoren, huis- en tandartsen, financiële instellingen en flexplekken.

Amsterdam Magazine verschijnt 6x per jaar in oplage van 20.000 exemplaren per editie, en is verkrijgbaar via alle leestafels en wachtruimtes in Amsterdam.

Bron: amsterdammagazine.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK