Nieuw magazine voor Amsterdam

Magazines komen en gaan in Nederland. Daarbij spelen trends, zoals digitale magazines, inspelen op een niche, een totaal platformmerk neerzetten en ontlezing van de jeugd. Temidden van deze dynamische markt brengt ook Amsterdam Media een nieuw magazine uit: ‘Amsterdam Magazine’.

Amsterdam Magazine is een ode aan Amsterdam. Het magazine verhaalt over de smaakmakers van de stad. Zij die Amsterdam maken en kleur geven. Vindt het stadsmagazine op alle leestafels van de stad.

Amsterdam Magazine is een stadsgids en uitagenda inéén. Een stadsmagazine over leven en beleven in Amsterdam. Van eten tot drinken, kunst, cultuur, uitgaan, winkelen, wonen en lichamelijke verzorging. Ook online zijn er berichten over deze onderwerpen te lezen. Het nieuwe gratis magazine vind je op alle leestafels van de stad, zoals: horeca, culturele instellingen, beautysalons, sportscholen, spa’s, kapsalons, makelaars, kantoren, huis- en tandartsen, financiële instellingen en flexplekken.

Amsterdam Magazine verschijnt 6x per jaar in oplage van 20.000 exemplaren per editie, en is verkrijgbaar via alle leestafels en wachtruimtes in Amsterdam.

Bron: amsterdammagazine.com

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK