De Volkskrant komt met nieuw magazine

media_xl_2102787De grote organisaties achter onze landelijke kranten proberen steeds vernuftiger te zijn in het aantrekken en behouden van hun lezers. Een van de nieuwste tools is een nieuw magazine van De Volkskrant. De krant biedt vanaf 22 februari het nieuwe magazine met de titel Sir Edmund bij de zaterdagkrant. Het blad gaat over nieuwe inzichten en de laatste ontwikkelingen in het denken, van wetenschap tot kunst, van literatuur tot nieuwe media. “’Met de nieuwskrant, Volkskrant Magazine, Vonk en Sir Edmund bieden we een compleet, aantrekkelijk en inhoudelijk zaterdagpakket”,  zegt hoofdredacteur Philippe Remarque, op Volkskrant.nl.

Sir Edmund wordt een magazine op krantenpapier, in het half- Berlinerformaat dat de Volkskrant in de zomer al gebruikte voor V Zomer. Het blad is vernoemd naar Sir Edmund Hillary, de man die als eerste de top van de Mount Everest bereikte.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK