Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

De Volkskrant komt met nieuw magazine

media_xl_2102787De grote organisaties achter onze landelijke kranten proberen steeds vernuftiger te zijn in het aantrekken en behouden van hun lezers. Een van de nieuwste tools is een nieuw magazine van De Volkskrant. De krant biedt vanaf 22 februari het nieuwe magazine met de titel Sir Edmund bij de zaterdagkrant. Het blad gaat over nieuwe inzichten en de laatste ontwikkelingen in het denken, van wetenschap tot kunst, van literatuur tot nieuwe media. “’Met de nieuwskrant, Volkskrant Magazine, Vonk en Sir Edmund bieden we een compleet, aantrekkelijk en inhoudelijk zaterdagpakket”,  zegt hoofdredacteur Philippe Remarque, op Volkskrant.nl.

Sir Edmund wordt een magazine op krantenpapier, in het half- Berlinerformaat dat de Volkskrant in de zomer al gebruikte voor V Zomer. Het blad is vernoemd naar Sir Edmund Hillary, de man die als eerste de top van de Mount Everest bereikte.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top