Nieuw magazine: Top van Groningen

Dinsdag 5 november is het eerste nummer verschenen van een voor de provincie Groningen uniek magazine. Top van Groningen is de naam van het blad, volledig gewijd aan Noord-Groningen: Eemsdelta en Hoogeland. Het blad schenkt aandacht aan de vele opmerkelijke initiatieven, nieuwe toeristische ontwikkelingen, opvallende bedrijven, technologische innovaties of buitengewone personen in dit gebied die de moeite waard zijn om voor een zeer breed publiek voor het voetlicht te worden gebracht. Door al deze zaken onder de aandacht te brengen hopen de initiatiefnemers enige bescheiden maar terechte trots te bevorderen in dit gebied, dat de laatste jaren vooral in het nieuws was vanwege de aardbevingen. Het blad wordt verspreid in een oplage van 20.000 in Noord-Groningen en ook in andere delen van het land.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK