Gemeente Groningen geeft grafisch museum subsidie

bb161027-grid-groningenGRID en het Grafisch Centrum in Groningen krijgen alsnog subsidie van de gemeente. Tenminste, voor een jaar.

Het GRID, dat in het verleden Grafisch Museum heette, krijgt eenmalig 20.000 euro. Het Grafisch Centrum krijgt 5000 euro. Deze instellingen kregen eerder een positief advies van de Kunstraad Groningen, maar kwamen toch niet in aanmerking voor structurele subsidie.

Voor GRID is die twintig mille een doekje voor het bloeden: het instituut aan de Sint Jansstraat heeft veel meer geld nodig om te kunnen overleven, nu het ook door de provincie op nul is gezet. Het gaat om een incidentele, eenmalige overboeking. Na een jaar wordt in hun geval geëvalueerd en besloten over verdere subsidieverlening

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK