Nieuw magazine voor kinderen

Een verfrissend nieuw magazine in de niche. Sportjournaliste Manon Colson begon in eigen beheer een tijdschrift voor kinderen van vier tot zeven jaar: BLIKSEM. Een geïllustreerd magazine ‘voor kleine donders’. Het eerste nummer is net verschenen.

Het magazine verschijnt twee keer per jaar, in de zomer en in de winter. Elk nummer van 60 pagina’s staat in het teken van een thema; met verhalen, puzzels, kleurplaten, makkelijke recepten voor superlekker eten, coole tips & tricks om buiten te spelen en nog veel meer. De illustratoren dagen kinderen uit hun eigen fantasie te gebruiken in plaats van ze de zoveelste voorgekauwde commerciële wereld voor te schotelen. In BLIKSEM staan dan ook geen advertenties. En het is gedrukt op milieuvriendelijk papier, omdat tekenen en bladeren fijn is en we zuinig moeten zijn op onze aarde.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK