Extra hittepersen voor mondkapjesdrukte in Groningen

Mondkapjes zijn tegenwoordig overal te vinden in verschillende types en kleuren. De Groningse drukkerij Drukwerknodig.nl speelt hierop in en laat klanten een eigen mondkapje personaliseren.

A69fd0ce Ac43 4f6b 94e1 C6688382723b.jpg“We kregen veel vragen over het bedrukken van mondkapjes. Daarop hebben we snel ingespeeld en gepersonaliseerde mondkapjes toegevoegd aan ons assortiment”, zegt Marck Snip, shopmanager van Drukwerknodig.nl. De vraag naar de persoonlijke mondkapjes blijkt groot, zó groot dat de drukkerij extra sublimatie hittepersen heeft aangeschaft om de vraag bij te kunnen benen. De mondkapjes worden besteld door zowel bedrijven die grote partijen bestellen, als consumenten die enkele mondkapjes aanschaffen voor in het openbaar vervoer. “De creativiteit blijkt erg hoog te zijn bij onze klanten. We hebben veel leuke voorbeelden gezien met grappige quotes, bedrijfslogo’s, patronen of laatst een opvallend mondkapje met een ode aan Patty Brad”, aldus marketingmedewerker Hendrik Hoekstra.

Drukwerknodig.nl is een online drukkerij gevestigd aan de Osloweg in Groningen. Ondanks de coronacrisis, groeit de drukkerij weer. De grafische branche wordt volgens Snip hard geraakt: “Ook wij zagen in de eerste weken van de COVID-19 epidemie een daling van onze groei. In de afgelopen weken zien we echter weer positieve groeicijfers, we zitten nu op 40% meer bestellingen ten opzichte van vorig jaar. Deze groei komt mede door onze mondkapjes, spatschermen en het kant-en-klare houd afstand drukwerk.”

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK