Subsidie voor mondkapjes van Eco Textieldruk

Maar liefst 28.000 euro subsidie zou gaan naar drukkerij Eco Textieldruk in Groningen voor het maken van medische mondkapjes. De Groninger Internet Courant weet te melden dat de provincie Groningen voor het bedrijf koos, omdat zij hebben geïnvesteerd in een speciale machine die deze mondkapjes kan maken.

Surgeon In The Operating Room 3845127Bijzonder is dat de Groningse drukkerij in een periode dat zij verlies maakten, ervoor durfden te kiezen om een andere markt te betreden. Met de nieuwe machine kunnen zij mondkapjes van type FFPI en FFP2 maken. Ze verwachten met deze nieuwe tak van sport vijf nieuwe medewerkers aan te kunnen nemen.

Eco Textieldruk is één van de merknamen van Transfers4all / Print4all BV, een familiebedrijf opgericht in 1986 dat inmiddels is uitgegroeid tot een grote textieldrukkerij. Vanaf 2011 zijn ze gestart met ecologisch en verantwoord produceren.

 

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK