Bijzondere printproducties #14: Onlineprinters – individueel bedrukbare Mondkapjes

Onlineprinters produceert individueel bedrukbare neus- en mondkapjes. Kapjes voor neus en mond van textiel kunnen helpen de uitstoot van druppeltjes te verminderen en zo het besmettingsrisico voor het coronavirus te verkleinen.

In de onlineshop van Onlineprinters vind je de neus- en mondkapjes* van hoogwaardig textielweefsel (100 % polyester), die je zelf kunt vormgeven en die een oplettende omgang met uzelf en anderen ondersteunen, en zo voor meer veiligheid in het dagelijks leven zorgen.

De modellen zijn in grootte verstelbaar en hebben een geïntegreerde neusdraad die voor een optimale bevestiging zorgt. Bovendien zijn de kapjes was- en herbruikbaar. U kunt uw individuele neus- en mondkapjes al bij Onlineprinters bestellen vanaf een aantal van tien stuks. Ontwerp uw individuele design of kies een van de vele originele motieven voor uw neus- en mondkapjes.

*Bij dit product gaat het niet om een medisch product in juridische zin.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK