ONLINEPRINTERS – Verpakkingen op maat

Of ze nu groot of klein zijn, rond of hoekig, producten hebben verschillende vormen en afmetingen. In zo’n geval passen verpakkingen in een standaardformaat niet altijd perfect.

Onlineprinters Verpakkingen
Onlineprinters Verpakking 1

ONLINEPRINTERS heeft de oplossing: verpakkingen op maat, net zo persoonlijk als uw producten. Bij ONLINEPRINTERS vindt u veel verschillende varianten – van dozen met een klepsluiting en vouwdozen tot draagdozen – met gepersonaliseerde afmetingen, tegen gunstige prijzen, bedrukt of onbedrukt.

Verpakkingen helemaal op uw gewenste maat

Onlineprinters Verpakking 2

Bij ONLINEPRINTERS krijgt u in plaats van standaarddozen verpakkingen op maat, die precies passend kunnen worden geconfigureerd voor de individuele afmetingen van uw producten, reclamemiddelen en cadeaus.
 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK