ONLINEPRINTERS – Verpakkingen op maat

Of ze nu groot of klein zijn, rond of hoekig, producten hebben verschillende vormen en afmetingen. In zo’n geval passen verpakkingen in een standaardformaat niet altijd perfect.

Onlineprinters Verpakkingen
Onlineprinters Verpakking 1

ONLINEPRINTERS heeft de oplossing: verpakkingen op maat, net zo persoonlijk als uw producten. Bij ONLINEPRINTERS vindt u veel verschillende varianten – van dozen met een klepsluiting en vouwdozen tot draagdozen – met gepersonaliseerde afmetingen, tegen gunstige prijzen, bedrukt of onbedrukt.

Verpakkingen helemaal op uw gewenste maat

Onlineprinters Verpakking 2

Bij ONLINEPRINTERS krijgt u in plaats van standaarddozen verpakkingen op maat, die precies passend kunnen worden geconfigureerd voor de individuele afmetingen van uw producten, reclamemiddelen en cadeaus.
 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK