Eerste HP Indigo 7eco bij Libertas Pascal

“Met trots kunnen we bekend maken dat in januari de nieuwste digitale drukpers HP Indigo bij ons wordt geïnstalleerd. De HP7eco is de eerste in Nederland!” Drukkerij Libertas Pascal gaat 2021 vol vertrouwen tegemoet.

LibertaspascalDe duurzame drukkerij uit Utrecht tekende afgelopen week het contract en start vanaf januari met drukken. “De 7eco, zoals hij bij ons gaat heten, is CO2 neutraal gebouwd en heeft de nieuwste technieken aan boord, met een unieke high-white inktoptie. Ook ten aanzien van onze voetafdruk maken we weer een mooie sprong vooruit. Met de nieuwste slimme software gebruiken we nog minder inkt en kunnen we nog efficiënter en energiezuiniger produceren.”

Bron: website Libertas Pascal

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK