Wihabo eerste met HP Indigo 100K

Wihabo uit Geffen heeft de nieuwste HP Indigo 100K digitale pers in huis. Het bedrijf uit het Brabantse Geffen ruilde een oudere HP Indigo machine in. Het bedrijf wil met de nieuwe machine een grotere deel van de nu nog bestaande offset productie overhevelen naar de nieuwe machine.

De machine biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van personaliseren, een activiteit waar het bedrijf vooral met opdrachtgever Tony’s Chocolonely bekend om is geworden. Met de komst van de 100K machine werd de al wat oudere HP Indigo 10000 ingeruild. Samen met nog drie HP Indigo machines is het digitale aandeel weer ‘op orde’ en uitgebreid.

Meer digitaal

Vooral door de hogere snelheid kan een groter deel van de nu nog in offset bestaande productie worden overgeheveld naar de HP Indigo machine. Met HP Print OS wordt de optimale bezetting berekend en verdeeld aan de hand van klantspecificaties, zoals formaat, papier en andere parameters.

Hp Indigo 100k Noshadow Copy
HP Indigo 100K

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK