Cimpress tekent meerjarencontract voor vloot HP Indigo digitale persen

HP Inc. en Cimpress, wereldleider in mass customization, kondigden een meerjarige, strategische overeenkomst aan voor een grootschalige investering in de volgende generatie HP Indigo digitale persen, om de markt voor online gepersonaliseerde drukproducten te laten groeien.

Cimpress, wereldwijd de grootste klant van HP Indigo, zal de komende twee jaar een vloot nieuwe HP Indigo digitale persen inzetten, voornamelijk de B2-formaat HP Indigo 100K Digital Press, ontworpen voor een baanbrekende productiviteit. De nieuwe technologie moet extra inkomsten opleveren voor de merken van het bedrijf en de effici├źntie van de wereldwijde productieactiviteiten verbeteren.

De wereldwijde activiteiten van Cimpress, waaronder Vistaprint, bedienen elk jaar tientallen miljoenen klanten door personalisatie gemakkelijk en betaalbaar te maken en unieke producten te produceren die de betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid hebben van in massa geproduceerde goederen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK