Probo presenteert trendmagazine voor resellers

Een trendmagazine met inspiratie voor je klanten. Dat biedt sign-producent Probo aan voor de eigen klant; de grafische reseller. Als reseller kun je je klanten met het magazine inspireren met prints op interieurproducten.

Probo Trendmagazine

Probo lijkt aan alles gedacht te hebben. Ze bieden niet alleen kleurrijke printtips met unieke patronen van Motiflow, ze komen ook met diverse mogelijkheden om het magazine te distribueren aan je klant. Per post of digitaal. Voor digitale verzending staan er mailtemplates klaar. De papieren versie wordt met een mock-up tool geleverd, waarmee je kunt zien hoe de patronen uit het blad eruitzien op een sierkussen. Het magazine zelf kun je op drie manieren aanvragen: gepersonaliseerd met je eigen huisstijl, met het Motiflow merk of gewoon whitelabel. Probo zegt zelf over dit whitelabel reseller-concept: “Met alles wat wij ontwikkelen, hopen we een bijdrage te leveren aan jouw succes. Hier gaan we ver in. We bedenken en maken niet alleen gave nieuwe producten, we helpen je ook bij de verkoop ervan.” Dit eerste trendmagazine lijkt deze visie helemaal te onderstrepen.

Het trendmagazine aanvragen of downloaden kan hier.

Beeldbron: Blog Probo

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK