Probo voegt zeilmakerij toe in huis

Het snelgroeiende Friese bedrijf Probo heeft recent een zeilmakerij in huis opgenomen. Zeilmakerij Steegstra werkt al jaren met Probo. Ze krijgen in het pand van Probo een grotere werkplek.

Probo zeilmakerijProbo is er exclusief voor resellers. De komst van de zeilmakerij betekent een verkorting van de productietijd. Hiermee richt Probo zich op de toekomst. Op de website: “We zijn blij de zeilmakerij te mogen verwelkomen aan de Fortuinweg in Dokkum. Vanuit hun werkplaats in het Friese Ee realiseerden ze al vele mooie projecten op in totaal 7000 m2 doek! Nu is het tijd voor een grotere werkplek in het pand van Probo. De overname betekent een flinke upgrade in kwaliteit en service. Er zijn nu meer complexe afwerkingen mogelijk, zowel standaard als op offertebasis. Het combineren van afwerkingen wordt vaak toegepast in de standbouw en op festivals, zoals podiumdoeken. Waar Probo eerder soms moest kiezen voor uitbesteden, is nu alle benodigde specialisme in huis.”

Bron: website Probo

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK