Probo voegt zeilmakerij toe in huis

Het snelgroeiende Friese bedrijf Probo heeft recent een zeilmakerij in huis opgenomen. Zeilmakerij Steegstra werkt al jaren met Probo. Ze krijgen in het pand van Probo een grotere werkplek.

Probo zeilmakerijProbo is er exclusief voor resellers. De komst van de zeilmakerij betekent een verkorting van de productietijd. Hiermee richt Probo zich op de toekomst. Op de website: “We zijn blij de zeilmakerij te mogen verwelkomen aan de Fortuinweg in Dokkum. Vanuit hun werkplaats in het Friese Ee realiseerden ze al vele mooie projecten op in totaal 7000 m2 doek! Nu is het tijd voor een grotere werkplek in het pand van Probo. De overname betekent een flinke upgrade in kwaliteit en service. Er zijn nu meer complexe afwerkingen mogelijk, zowel standaard als op offertebasis. Het combineren van afwerkingen wordt vaak toegepast in de standbouw en op festivals, zoals podiumdoeken. Waar Probo eerder soms moest kiezen voor uitbesteden, is nu alle benodigde specialisme in huis.”

Bron: website Probo

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK