Probo wint award

Probo heeft een gouden FD Gazelle Award in ontvangst genomen. Hiermee behoren ze voor het vijfde jaar op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen zijn een initiatief van het Financieele Dagblad.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van regio noord, werden de FD Gazellen Awards 2018 aan de winnaars uitgereikt. Daarnaast kregen de snelste groeiers een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle in de categorie klein
(omzet: € 250.000 tot € 2.000.000), middelgroot (omzet: € 2.000.000 tot
€ 10.000.000) en groot (omzet: boven de € 10.000.000).

Bedrijven die de afgelopen drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minimaal 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. Andere eisen om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn onder andere een omzet van minimaal € 250.000 in het eerste jaar en een positief netto resultaat in het laatste jaar.

Over Probo
Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce als gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve maakindustrie. Met 300 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum. Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK