Hexspoor wint voor 2e jaar op rij FD Gazellen Award

Ook het grafische bedrijf Hexspoor viel in de prijzen met de FD Gazellen Awards. Voor het tweede jaar op een rij wint het E-fulfilment bedrijf uit Boxtel deze mooie beloning voor één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

hexspoor fd gazellenHet gaat om groei in omzet, maar ook in personeel en winst, legt het bedrijf op hun website uit. Susanne Bolck, general manager: “Weer een award, ik ben super trots! Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot het beste fullservice fulfilment bedrijf van Nederland, met de hoogste klanttevredenheid. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook erg trots op deze prijs!”

Hexspoor E-fulfilment was genomineerd voor de regio Zuid-Nederland.

Bron: website Hexspoor

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK