Gerard Hexspoor is overleden

Grafisch vakblad Graficus komt met het trieste bericht dat afgelopen donderdag Gerard Hexspoor (74) is overleden. Hij was de man achter de wereldberoemde Otabind-techniek, een bijzondere boekbindtechniek waarmee boeken extra vlakliggend zijn. Gerard Hexspoor is een bekend gezicht in grafisch Nederland en destijds betrokken geweest bij de integratie van het FGE (Verbond van Boekbinders) in het KVGO. Gerard Hexspoor was de 2e generatie Hexspoor, die de bekende boekbinderij in Boxtel tot 1997 leidde. Zijn zoon, Silvan Hexspoor, runt inmiddels al jaren het familiebedrijf, dat bestaat uit binderij Hexspoor en Hexspoor E-fulfilment.
De redactie van Blokboek wenst Silvan en zijn familie veel sterkte bij dit verlies.
Bron: Graficus

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK