Gerard Pfaff plotseling overleden

Vele jaren was hij één van de gezichten achter de Kalenderwedstrijd. De inmiddels opgeheven organisatie heeft via Henk Griffioen het trieste bericht rondgestuurd omtrent het overlijden van Gerard Pfaff.

gerard-pfaffPfaff was algemeen directeur van Pfaff Grafische Bindwerken en bekleedde daarnaast diverse bestuurlijke functies binnen en buiten de grafische branche. Gerard Pfaff werd 74 jaar. Op donderdag 31 oktober is er gelegenheid om afscheid te nemen van Gerard Pfaff van 19.00-21.00 uur in de H. Bonaventurakerk, Rijnstraat 56 te Woerden. De crematie vindt in besloten kring plaats. Correspondentieadres is: Keur 15, 3471 AK Kamerik.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK