Kennissessie: Optimale klantrelatie met persoonlijke brandportal

De online wereld is continu in beweging. Ook is de persoonlijke connectie belangrijker dan ooit. Bedrijven focussen op de gebruikerservaring en een meer individuele benadering voor een langdurige klantbinding. Dat kan ook met web-to-print software, door dit te vertalen met persoonlijke portals voor je klant. Softwareontwikkelaar Prindustry organiseert op woensdagochtend 27 november 2019 een kennissessie, om bedrijven bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantportals die er specifiek zijn voor een persoonlijk proces rondom de inkoop en creatie van printproducten.

Vereenvoudig drukwerkproces

De kennissessie ‘Klantportal web-to-print’ is er voor bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen bedenken, adviseren of ontwikkelen. Deze klanten hebben geregeld drukwerk nodig. Het proces van vormgeven en bestellen van drukwerk is echter geen sinecure. Drukwerk moet continu aangepast worden voor nieuwe communicatie-uitingen. Ook zijn er talloze productvariaties beschikbaar. Iemand moet de producten creëren, beheren en de huisstijl bewaken. De organisatie van de creatie en inkoop van drukwerk kost vaak veel tijd. En dat in een tijd dat alles automatisch kan gaan!

klantportal brandportal web-to-printGeautomatiseerd én persoonlijk

Een klantportal kan alle facetten rondom printcommunicatie digitaal slim verenigen. Een klantportal is een geavanceerde web-to-print brandportal voor de creatie en inkoop van drukwerk en communicatie door en voor de klant. Er is een compleet automatische workflow – voor orders, offertes en facturatie – dat je eigen werk vergemakkelijkt. Tegelijkertijd gaat het om een portal geheel op maat voor de klant. De portal is er helemaal in de look & feel van de klant. Je kunt hier alles klaarzetten voor je klant. Via een eigen webomgeving kan de klant zijn grafische producten vinden, opmaken en bestellen.

Zelf opmaken en meteen in productie

online editor brandportalDe klant kan zelf in voorgedefinieerde huisstijl templates het (repeterende) drukwerk opmaken via een online editor, zonder tussenkomst van een vormgever. Dat zijn vaak kleine opmaakklusjes, waarvoor je zelf nooit kosten in rekening zou brengen. Bijzonder aan de Prindustry klantportal is, dat de opgemaakte PDF meteen in productie gaat bij een zelfgekozen drukkerij. Het is ook mogelijk te kiezen uit koppelingen met diverse printpartners die hun grafische producten aanbieden binnen het Prindustry platform.

Waardevolle sessie in Haarlem!

Het doel van de kennissessie op 27 november is: om je te inspireren nóg meer uit technologie te halen voor een optimale klantrelatie. Prindustry zorgt voor een informatief ochtendprogramma in Haarlem. Aansluitend zijn er lekkere broodjes tijdens een lunch waarin je samen kunt napraten. De kennissessie is waardevol, maar kosteloos. Meld je wel even vooraf aan.

Programma 27 november

09.30 – 10.00 uur ontvangst
10.00 – 10.05 uur welkom door Ramon van Wingerden van Prindustry
10.05 – 10.45 uur sessie 1: een klantportal voor een persoonlijk printmanagement
10.45 – 11.00 uur koffiepauze
11.00 – 11.45 uur sessie 2: case Prindustry klantportal Vodafone
11.45 – 12.00 uur Q&A
12.00 – 13.00 uur netwerklunch

Aanmelden

Voor meer info en aanmelden kun je terecht op de website van Prindustry.

 

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK