Whitepaper: Klantportal web2print

Leestip: Een whitepaper met alles over een klantportal als antwoord op de hedendaagse klantbehoefte: personalisatie met automatisering!

Whitepaper Klantportal web2printAls creatief bedrijf ben je vaak veel tijd kwijt aan de organisatie van de creatie en inkoop van drukwerk voor je klant. Een goede web2print klantportal vereenvoudigt dit proces en sluit aan op de moderne klantwensen: je klant kan zelf snel en handig het eigen drukwerk inkopen en aanpassen via een flexibel IT platform. Een klantportal kan alle facetten rondom printcommunicatie digitaal slim verenigen. Dat moet dan echter wel zo vormgegeven zijn dat de klant het persoonlijke karakter met jouw bedrijf blijft voelen. Maar wat is dan een goede klantportal? Deze whitepaper biedt uitkomst!

In de whitepaper staan adviezen waar je als bedrijf op moet letten bij het selecteren van een goede klantportal. Ontdek meer over de huidige web2print markt en check het overzicht met componenten die een klantportal moet bevatten. Speciale aandacht is er voor de online editor. Een goede web2print klantportal heeft een geavanceerde online editor geïntegreerd. De klant kan zo zelf opmaken in huisstijl templates. Je vindt ook eisen waar een goede klantportal-leverancier aan moet voldoen, en leest alles over de laatste web2print trends. Inclusief twee casestudies!

Vraag nu aan!

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK