Connecten voor je klant op 1 april!

Het is geen grap: Prindustry organiseert echt een kennissessie op woensdag 1 april. Bij Prindustry zijn ze graag een beetje origineel. Niemand anders organiseert namelijk op deze datum een event. Net zoals niemand anders web2print software voor klantportals op deze manier ontwikkelt.

Welkom op de Kennissessie

Uitnodiging Kennissessie Klantportal Web2print op 1 april 2020 In navolging van de succesvolle eerste kennissessie eind 2019, herhaalt de softwareontwikkelaar dit concept op 1 april. In de markt bleek veel interesse voor de mogelijkheden van klantportals en tegelijkertijd is er steeds meer behoefte aan inhoudelijke kennismeetings.

Tijdens deze kennissessie praat o.a. Ramon van Wingerden je helemaal bij over de ontwikkelingen op het gebied van klantportals, die er specifiek zijn voor een gepersonaliseerd proces rondom de inkoop en creatie van printproducten. Een expert van CHILI Publish vertelt meer over online opmaak met huisstijl templates. Verschillende klantcases verduidelijken de talrijke mogelijkheden. Dat kunnen geavanceerde oplossingen zijn, zoals de prijskaartportal voor Vodafone, maar het kan ook gaan om een meer basic portal met visitekaartjes voor een klant met veel medewerkers die continu nieuwe visitekaartjes moet bestellen.

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Gemak vanuit één systeem

De whitelabel webshops, brandportals of klantportals van Prindustry zijn allemaal producten die op hetzelfde neerkomen: gemak. Je krijgt een alles-in-één softwarepakket voor de verkoop, inkoop en creatie van print. Je beheert je eigen b2c webshop of b2b portal met orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad, betalingssystemen, online editing én meer vanuit één centraal systeem.

prindustry Kennissessie Klantportal Web2print op 1 april 2020

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK