Online kennissessie Brandportal

Op dinsdag 16 juni 2020 presenteert Ramon van Wingerden, directeur van Prindustry, om 11.00 uur de online kennissessie: ‘Brandportal: Organiseer het printmanagement binnen je bedrijf’

Brandportal_envelopHet uitdagende speelveld van printmanagement

Ook in deze digitale tijd kan geen enkel bedrijf zonder drukwerk. Een bedrijf heeft visitekaartjes, brochures, jaarverslagen, enveloppen, briefpapier, vlaggen of flyers nodig. Het bestellen van dit drukwerk is echter geen sinecure. Er zijn talloze productopties en producenten beschikbaar. Ook moet je het drukwerk continu aanpassen voor nieuwe communicatie-uitingen. Belangrijk gegeven is, dat dit altijd volgens de branding van het bedrijf moet. Medewerkers zijn vaak lang bezig met alles organiseren rondom het creëren en inkopen van drukwerk. En dat in een tijd dat alles automatisch kan gaan!

Brandportal_brochureRamon van Wingerden - PrindustryVoor bedrijven is het handig om alle communicatie-activiteiten te verenigen in één flexibele oplossing. Een brandportal is de oplossing voor een modern printmanagement. Het gaat om een gebruiksvriendelijk digitaal platform voor de inkoop en creatie van communicatieproducten. Met een brandportal beheert een bedrijf de processen centraal, en kunnen de medewerkers decentraal gemakkelijk producten in de eigen huisstijl aanpassen en bestellen.

Tijdens de online kennissessie praat Prindustry je helemaal bij over de ontwikkelingen op het gebied van web2print portals, die er specifiek zijn voor het printmanagement van het eigen bedrijf. Ramon geeft tips en trends voor een eigentijds printmanagement, en geeft een demo van de Prindustry brandportal. Uniek aan het systeem bij Prindustry is het inkoopaspect: de opgemaakte PDF kan meteen door in productie.

Aanmelden online sessie

Schrijf je hier gratis in voor de online sessie op dinsdag 16 juni 2020 om 11.00 uur. Na je aanmelding ontvang je een uitnodigingslink voor deze videosessie.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK