HelloPrint in moeilijkheden, CEO Scheffer vraagt om steun

Het online bedrijf HelloPrint vraagt offers van aanleverende drukkerijen. Het op cashflow gerichte bedrijf zag kort na het uitbreken van de coronacrisis de omzet aanvankelijk teruglopen met ca. 90%. Inmiddels ligt dat percentage op zo’n 55%, maar er is onvoldoende geld in kas om de leveranciers te betalen.

Op Printweek.com zijn de reacties overwegend negatief. CEO Hans Scheffer wordt gezien als ‘middleman’ die wel de omzet incasseert, maar zijn leveranciers niet betaalt. Op printmedianieuws de achtergronden rondom het artikel op Printweek. Scheffer zegt zijn bedrijf te willen redden met ‘alle mogelijke middelen’, maar dat hij daarbij niet kiest voor de ‘makkelijkste weg’.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK