HelloPrint in moeilijkheden, CEO Scheffer vraagt om steun

Het online bedrijf HelloPrint vraagt offers van aanleverende drukkerijen. Het op cashflow gerichte bedrijf zag kort na het uitbreken van de coronacrisis de omzet aanvankelijk teruglopen met ca. 90%. Inmiddels ligt dat percentage op zo’n 55%, maar er is onvoldoende geld in kas om de leveranciers te betalen.

Op Printweek.com zijn de reacties overwegend negatief. CEO Hans Scheffer wordt gezien als ‘middleman’ die wel de omzet incasseert, maar zijn leveranciers niet betaalt. Op printmedianieuws de achtergronden rondom het artikel op Printweek. Scheffer zegt zijn bedrijf te willen redden met ‘alle mogelijke middelen’, maar dat hij daarbij niet kiest voor de ‘makkelijkste weg’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK