HelloPrint Connect gelanceerd in Engeland

Een beetje verwarrend is het wel, de toevoeging van de term ‘Connect’ aan het merk HelloPrint. Prindustry, ook actief in de ontwikkeling van online web-to-print software gebruikt de term ‘connect’ namelijk voor haar jaarlijkse event van haar resellers.

helloprint-uk

Helloprint Connect: pitched at “people who know what they are doing” (bron: Printweek)

HelloPrint Connect blijkt echter in populariteit te groeien. Het is een platform waarbinnen professionals zich kunnen aansluiten, die weten ‘wat ze doen’. Paul O’Connor, de directeur voor HelloPrint in Engeland, zegt dat het Connect platform in de eerste 4 weken van haar bestaan maar liefst 200 aanmeldingen kreeg vanuit professionele creatieve- en grafische omgevingen. “We hebben enkele aanmeldingen niet goedgekeurd, omdat deze niet voldeden aan ons beeld van een grafische wederverkoper.” Vervolgens zei hij in een persverklaring dat de feedback van de toegelaten professionals positief was.

Na Nederland en Engeland is het de bedoeling dat HelloPrint Connect wordt uitgerold in geheel Europa. In Engeland zegt het bedrijf dit jaar een omzet te willen behalen van ca. 20 miljoen euro.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK