Control Media opent aanval op Helloprint

Het blijft rommelen in een deel van het online printlandschap. Leon van Nunen trok zich onlangs terug als leverancier voor Helloprint en spreekt nu direct die klantengroep aan om bij zijn bedrijf te bestellen.

Control Media Advertentie
De advertentie waarmee Control Media haar campagne lanceert

Control Media heeft de webshop naar eigen zeggen nieuw leven ingeblazen met vaste scherpe prijzen, en garandeert daarbij altijd een snelle levering. Van Nunen zegt altijd een paar procent goedkoper te zijn dan Helloprint. Van Nunen: “Wij produceren zelf en zijn daardoor sneller dan Helloprint, en je hebt bij ons direct contact met grafische professionals.”

Van Nunen: “Wij leveren niet meer aan Helloprint, omdat Helloprint zijn betalingsbeloften niet nakwam.”

Van Nunen zegt zijn actie te hebben opgezet nadat Helloprint ruim twee weken geleden prijsvergelijkingen maakte met drukwerkdeal.nl en print.com. Hij vindt een dergelijke manier van reclame maken door middel van ‘kassabonnetjes’ een belediging voor de professionals in de markt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK