C&A-familie steekt geld in Helloprint

C&A-familie Brenninkmeijer en de Duitse venture capitalist Project A, steken ‘miljoenen’ in het Rotterdamse Helloprint, die het leidende platform voor printopdrachten wil worden in Europa. Medeoprichter Hans Scheffer haalde vorig jaar nog 3 miljoen op bij onder andere informal Gert-Jan Munneke. Helloprint, in Nederland bekend van Drukzo, verzorgt online drukwerk voor mkb-bedrijven, zoals brochures, posters, tassen en visitekaartjes. De onderneming is al actief in acht landen, was vorig jaar goed voor een jaaromzet van 30 miljoen euro en telt circa 150 medewerkers op vestigingen in Rotterdam en Valencia. Helloprint laat, anders dan Drukwerkdeal, de productie over aan derden.
(bron: Sprout)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK