Bijzondere printproducties #13: HelloPrint ‘Woningsdag’

Onder de landelijk al bekende titel ‘Woningsdag’ heeft HelloPrint een collectie geprinte vlaggen en T-shirts in de aanbieding voor Koningsdag 27 april.

Drie verschillende vlaggen, twee posters  en vier t-shirts maken het aanbod compleet. Bestellen van vlaggen kan compleet met stok en overig bevestigingsmateriaal. Uiteraard is deze actie – die natuurlijk wel inspeelt op de gevolgen van het coronavirus – slechts actueel voor één dag. We zijn dan ook benieuwd naar de werkelijke zichtbaarheid van deze producten tijdens Koningsdag op 27 april.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK