Drukwerkdeal.nl steunt met #PostersVoorElkaar

Drukwerkdeal is een actie gestart om lokale ondernemers te steunen tijdens de coronacrisis. Via hun website biedt het e-commercebedrijf al vanaf eind maart gratis posterdesigns aan. Ondernemers en mensen die lokale ondernemers willen steunen, kunnen de posters downloaden of direct bestellen.

Drukwerkdeal Posters voor elkaarAlgemeen directeur Haico Meijerink: “Bedrijven met tussen de 2 en de 20 medewerkers, waaronder ook veel lokale ondernemingen, vormen voor ons een belangrijke klantgroep. Er zit ongelooflijk veel creativiteit in die bedrijven, maar bij velen ontbreekt het op het moment aan middelen. Zo is het idee ontstaan om ze een beetje op weg te helpen.”

Naast posters voor ondernemers biedt Drukwerkdeal.nl ook gratis designs aan om zorgmedewerkers, onderwijsinstellingen, ouderen en thuiswerkers een steuntje in de rug te geven.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK