Drukwerkdeal opent Experience Center

Ondernemers, marketeers en liefhebbers van creatieve communicatie, kunnen in het Drukwerkdeal Experience Center hun hart ophalen aan een complete range van bedrukte producten, onder meer: relatiegeschenken, promotiematerialen, beursproducten en textiel.

Het Drukwerkdeal Experience Center, dat op werkdagen geopend is tijdens kantooruren, is ingericht rond de thema’s horeca, retail, beurs en bedrukte goodies. Ook is er een loungeruimte voor events en presentaties. Alles draait om beleving. ‘Online is snel en transparant, maar je mist het fysieke, intieme aspect. Dat is toch de kracht van drukwerk,’ zegt Martijn Jansen, commercieel directeur bij Drukwerkdeal.nl.

Het Drukwerkdeal Experience Center is het resultaat van een partnership van Drukwerkdeal.nl met Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs uit Dodewaard, en staat op de plek waar vroeger de drukpersen van Van Eck & Oosterink draaiden.

Naast Dodewaard heeft Drukwerkdeal.nl concrete plannen voor tenminste één extra Experience Center in 2018. Daarmee is de Deventer e-commerce de eerste drukker die de weg naar een echte omnichannel strategie is ingeslagen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK