Drukwerkdeal biedt ook printmanagement

Internetdrukker Drukwerkdeal.nl introduceert Drukwerkdeal Op Maat. Dit is een printmanagementprogramma voor alles wat niet standaard via de website van Drukwerkdeal.nl te regelen is, zoals: complexe logistieke vragen, distributie, inkoop, voorraadbeheer en handling.
Hiermee komt Drukwerkdeal.nl tegemoet aan de groeiende wens van klanten, om hun complete grafische projecten uit te besteden. Die moesten voor die projecten tot voor kort aankloppen bij gespecialiseerde communicatieregisseurs. Maatwerk is immers lastig in te passen in de volledig geautomatiseerde workflow van online drukkers.

Salesteam voor relatiebeheer
“90% van onze klanten kan met die workflow honderd procent uit de voeten,” zegt Michael Willems, projectmanager bij Drukwerkdeal Op Maat. “Maar er is een gedeelte, denk aan bureaus en marketingprofessionals, dat veeleisender is. Die willen bijvoorbeeld combinatieverzendingen, of hebben aanvullende wensen over branding of handling. Daarin gaan we ze servicen. Klanten willen uiteindelijk toch gewoon één adres voor hun drukwerk.”
Volgens Willems is de grens tussen traditionele drukkers en web-to-print aan het vervagen. “Veel collega’s met een stenen verkoopkantoor onderhouden inmiddels ook online verkoopkanalen, bijvoorbeeld white label shops. Bij Drukwerkdeal.nl werken we met een salesteam dat helemaal toegewijd is aan relatiebeheer en custom orders. Wij zijn een echte “drukker”, maar wel met de snelheid en de gemakken van een volwassen e-commerce.”

Bron: Drukwerkdeal.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK