Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Drukwerkdeal biedt ook printmanagement

Internetdrukker Drukwerkdeal.nl introduceert Drukwerkdeal Op Maat. Dit is een printmanagementprogramma voor alles wat niet standaard via de website van Drukwerkdeal.nl te regelen is, zoals: complexe logistieke vragen, distributie, inkoop, voorraadbeheer en handling.
Hiermee komt Drukwerkdeal.nl tegemoet aan de groeiende wens van klanten, om hun complete grafische projecten uit te besteden. Die moesten voor die projecten tot voor kort aankloppen bij gespecialiseerde communicatieregisseurs. Maatwerk is immers lastig in te passen in de volledig geautomatiseerde workflow van online drukkers.

Salesteam voor relatiebeheer
“90% van onze klanten kan met die workflow honderd procent uit de voeten,” zegt Michael Willems, projectmanager bij Drukwerkdeal Op Maat. “Maar er is een gedeelte, denk aan bureaus en marketingprofessionals, dat veeleisender is. Die willen bijvoorbeeld combinatieverzendingen, of hebben aanvullende wensen over branding of handling. Daarin gaan we ze servicen. Klanten willen uiteindelijk toch gewoon één adres voor hun drukwerk.”
Volgens Willems is de grens tussen traditionele drukkers en web-to-print aan het vervagen. “Veel collega’s met een stenen verkoopkantoor onderhouden inmiddels ook online verkoopkanalen, bijvoorbeeld white label shops. Bij Drukwerkdeal.nl werken we met een salesteam dat helemaal toegewijd is aan relatiebeheer en custom orders. Wij zijn een echte “drukker”, maar wel met de snelheid en de gemakken van een volwassen e-commerce.”

Bron: Drukwerkdeal.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Arthur Lubbers

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK