Drukwerkdeal.nl inspireert 1500 partners op exclusief event

Drukwerkdeal.nl organiseert op 6 november een gratis exclusief event voor partners: Print & Inspire. Net zoals bij de eerste editie in 2016 heeft Drukwerkdeal.nl gekozen voor DeFabrique in Utrecht als locatie. Hoofdspreker is socialbrand-evangelist Huib van Bockel (MTV, Red Bull).

Naast sprekers als van Bockel en marketingexpert Antal de Waij – met “Zuurstof voor je klanten”, genomineerd voor managementboek van het jaar – kunnen partners van Drukwerkdeal.nl op 6 november hun hart ophalen aan Adobe workshops, de nieuwste grafische innovaties en heel veel “print art”. Creatieven kunnen hun werk etaleren op een speciaal ingericht platform. En natuurlijk mag 3D-printing niet ontbreken.

Print & Inspire is vooral een cadeau van Drukwerkdeal.nl aan zijn loyaalste klanten: ondernemers en professionals in de grafische en creatieve industrie. “Drukwerkdeal.nl is kampioen loyale klanten”, zegt Martijn Jansen, commercieel directeur. “De meeste partners die tien jaar geleden klant bij ons waren zijn dat nog steeds. Met Print & Inspire willen we hun stoutste verwachtingen overtreffen. We gaan echt all-out deze keer.”

Drukwerkdeal.nl verwacht ruim 1500 partners op het event. De vorige editie in 2016, met headliners als Steven van Belleghem, werd bezocht door ruim duizend klanten.

Geïnteresseerd om het event bij te wonen, maar nog geen partner? Bel voor meer info Tom Freriks van Drukwerkdeal.nl: 088 88 55 201

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK