Sneakpeek sprekers Prindustry Connect Event

Op het Prindustry Connect Event op donderdag 18 oktober 2018 is er een veelzijdig programma met een beursvloer met grafische leveranciers en presentaties over diverse trends in de markt. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de laatste softwareontwikkelingen van het Prindustry platform.

Op het evenement zijn er zes sprekers met presentaties over online trends, marketingontwikkelingen en kansen voor je bedrijf. Hierbij alvast een tipje van de sluier! Daan Reijnders, CEO van Instant Magazine, spreekt over de rol van print in een wereld vol smartphones. Mark Bonenkamp van Vogelaar presenteert een case over Copyshop IJsselstein en hoe zij meer omzet haalden door een betere communicatie over hun webshop. Humphrey Revius vertelt namens de Dienst Digitale Overheid over de digitale ontwikkeling van de overheid met kansen voor de grafische branche. Het duo van Drukwerkdeal gaat in op e-mailmarketing en Tom Vanlerberghe van Flyeralarm schetst het klimaat van online drukkers en de rol van online marketing.
Prindustry is vertegenwoordigd door eigenaar Ramon van Wingerden, die een preview geeft van de nieuwe ontwikkelingen in de frontend én backend van de WhiteLabelShops. Zo is er op dit moment een standaardisatietool in ontwikkeling waardoor de WhiteLabelShop gebruiker straks bij een geselecteerd product de prijzen kan vergelijken van elke leverancier.

Het Connect Event
Op donderdag 18 oktober 2018 vindt het Prindustry Connect Event plaats op evenementenlocatie Studio A12 in Bunnik. Op dit netwerkevent ontmoet je grafische specialisten, creatieve ondernemers, ontwerpers, printmanagement bedrijven en merkeigenaren. Naast het sprekersprogramma is er een beursvloer met de tientallen leveranciers die hun producten aanbieden via het platform van Prindustry. Dit zijn bijvoorbeeld: Probo, Dortland en Van Beem, United Print, Saxoprint, Drukwerkdeal, Control Media, Intervlag, Den Hoed, Zolemba, Oblé of Kantoorstempels. Ook zijn er andere partners aanwezig die met hun diensten geïntegreerd zijn in het platform achter de WhiteLabelShops, zoals betaalmodule Cardgate, online editor XpressionLabs of online marketingbureau Indenty. Samenwerkende partners, zoals het VIGC, Dienstencentrum, Blokboek en Printmedianieuws zijn ook van de partij. Kortom: een dag vol verbindingen!

Prindustry Connect Event | 18-10-18 | Studio A12 | Bunnik (Utrecht)

Meld je hier gratis aan: https://prindustry.com/nl/connect-event/

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK