Elle-cover met persoonlijk bericht van Kim Kardashian

Het magazine Elle heeft een bijzondere editie van haar blad uitgebracht, met een gepersonaliseerde boodschap van Kim Kardashian aan de lezers. Elle heeft hiervoor 50.000 lezers geselecteerd op basis van demografische en andere kenmerken, waaruit kon worden opgemaakt dat zij fan zijn van de Amerikaanse tv-ster. Die lezers kregen verschillende boodschappen van hun ster. Hiervoor heeft Kim Kardashian eerst alle letters van het alfabet geschreven, zodat een handgeschreven font gemaakt kon worden. Dat maakte de boodschap nog persoonlijker. Doel van de campagne was de binding van de lezer met het merk Elle nog sterker te maken. Op basis van de vele positieve reacties van lezers op social media is Elle in dat doel geslaagd.
Voor de productie heeft Elle samengewerkt met drukkerij Quad/Graphics, die voor het drukken van de gepersonaliseerde covers een HP Indigo 10000 heeft ingezet.

Bron: drupa.com

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK