Waarom Elle in print verschijnt

In de aankondiging van het nieuwste nummer van modemagazine Elle staat een interessante uitleg waarom het blad in gedrukte vorm bestaansrecht heeft.

Print is in verandering maar nog steeds niet vervangbaar door iets anders. Het is de allerbeste plek om uitgebreide modeseries te laten zien, om tekst, illustraties en fotografie samen te laten smelten in een spannende vormgeving en uit te weiden over hoe bepaalde trends ontstaan.

Elle vroeg jongeren waarom Elle in print moet blijven, iedereen gaf een soortgelijk antwoord. Dat swipen, scrollen en klikken ook fijn kan zijn, maar dat de magie van papier ‘m zit in dat het langzamer geproduceerd wordt en dat je het beter kunt bewaren. Dat ze voor papieren bladen die met zorg en liefde gemaakt zijn tijd maken. Dat het idee erachter, de sfeer en de kledingstukken goed te zien zijn, dat er plek is voor duiding.
Lees hier het hele bericht in Elle online.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK