Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Waarom Elle in print verschijnt

In de aankondiging van het nieuwste nummer van modemagazine Elle staat een interessante uitleg waarom het blad in gedrukte vorm bestaansrecht heeft.

Print is in verandering maar nog steeds niet vervangbaar door iets anders. Het is de allerbeste plek om uitgebreide modeseries te laten zien, om tekst, illustraties en fotografie samen te laten smelten in een spannende vormgeving en uit te weiden over hoe bepaalde trends ontstaan.

Elle vroeg jongeren waarom Elle in print moet blijven, iedereen gaf een soortgelijk antwoord. Dat swipen, scrollen en klikken ook fijn kan zijn, maar dat de magie van papier ‘m zit in dat het langzamer geproduceerd wordt en dat je het beter kunt bewaren. Dat ze voor papieren bladen die met zorg en liefde gemaakt zijn tijd maken. Dat het idee erachter, de sfeer en de kledingstukken goed te zien zijn, dat er plek is voor duiding.
Lees hier het hele bericht in Elle online.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK