KVGO in STER reclameblok

De STER biedt brancheorganisaties gratis reclamezendtijd aan in reclameblokken bij de publieke omroepen. Ook het KVGO zal van dit aanbod gebruikmaken.

KVGO heeft een korte TV-reclame in voorbereiding, die vanaf eind volgende week aan de STER wordt aangeboden. De organisatie krijgt een ruimte van 30 seconden, en uiteraard kan men daar niet al te veel in kwijt. Toch denkt het KVGO een pakkende boodschap te kunnen brengen.

Bron: artikel KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK