KVGO met aangepast logo het nieuwe jaar in

Het zijn subtiele veranderingen, maar het nieuwe KVGO logo luidt duidelijk de nieuwe route in waar de branchevereniging voor staat.

Het kroontje is gebleven, maar de schreefletter heeft plaatsgemaakt voor een moderne schreefloze letter en is qua vormgeving ook beter gepositioneerd in het midden van de blauwe vlakjes met subtiele rondingen in de hoeken.

Miguel Delcour zei dat de aanpassing past bij de veranderingen die het KVGO momenteel doorvoert. Delcour: “We wilden uiteraard met onze huisstijl wel herkenbaar blijven. Het woordje ‘koninklijke’ verdween al bij een vorige upgrade van de huisstijl, dat was immers een dubbeling met de letter K in het logo, en nu hebben we het logo een moderner jasje gegeven.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK