Miguel Delcour stapt op als KVGO-directeur

Miguel Delcour heeft besloten om zijn functie als directeur neer te leggen en daarmee het KVGO te gaan verlaten. Hij heeft ervoor gekozen om op de KVGO-website de redenen van zijn vertrek te verwoorden.

Miguel Delcour: “Gister heb ik, na overleg met Dick, het bestuur medegedeeld dat ik mijn functie ter beschikking stel en het KVGO ga verlaten. De aanhoudende negatieve en veelal uit de context gehaalde berichtgevingen in de media over het KVGO, de medewerkers, mijn vrouw en kinderen en mijn eigen persoon, maken het voor mij onmogelijk om mijn functie nog naar behoren te kunnen uitoefenen. Het is jammer dat het zover heeft moeten komen, maar in het belang van het KVGO en haar toekomst is het beter als ik mij terugtrek.”

Het bestuur respecteert en begrijpt zijn besluit en we vinden het zeer spijtig dat onze samenwerking op deze manier eindigt. “We waarderen zijn inzet en hadden graag gezien dat hij de plannen die hij had voor de toekomst van het KVGO ook daadwerkelijk had kunnen verwezenlijken. We vinden het een moedig besluit en wensen hem niets dan goeds voor de toekomst.”

De taken van Miguel zullen voorlopig intern worden opgevangen totdat er invulling aan zijn opvolging is gegeven.

Bron: website KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

1 reactie

  1. Jacco van Mierlo op 26/02/2020 om 11:14

    Erg jammer dat hij deze functie neer moet leggen! Kwam eindelijk een frisse jonge wind die veel kon veranderen en vernieuwen binnen het KVGO.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK