‘Shaping The Future Of Print’ bracht diversiteit aan antwoorden bij Intergraf

Voor de toekomst van commercial print werd deze week in Brussel bij Intergraf het antwoord gezocht. De ca. 90 congresdeelnemers gingen naar huis met ‘voor elk wat wils’. Het gebrek aan eenduidigheid rondom het antwoord komt vooral door de talloze parameters vanuit milieu, technologie en markt.

Natuurlijk is de titel altijd de trigger om naar een event te komen, maar zelden loop je de deur uit met precies dat ene antwoord, waarmee je de volgende dag aan de slag kunt gaan. Toch resulteerde de Intergraf-bijeenkomst in een reeks zinvolle adviezen, waarmee de deelnemers aan de slag konden.

Printmedianieuws deed verslag, welke voor abonnees toegankelijk is via de website.

Kennis rondom milieu kan nog wel impuls gebruiken binnen de branche!

 

 

 

 

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK