‘Shaping The Future Of Print’ bracht diversiteit aan antwoorden bij Intergraf

Voor de toekomst van commercial print werd deze week in Brussel bij Intergraf het antwoord gezocht. De ca. 90 congresdeelnemers gingen naar huis met ‘voor elk wat wils’. Het gebrek aan eenduidigheid rondom het antwoord komt vooral door de talloze parameters vanuit milieu, technologie en markt.

Natuurlijk is de titel altijd de trigger om naar een event te komen, maar zelden loop je de deur uit met precies dat ene antwoord, waarmee je de volgende dag aan de slag kunt gaan. Toch resulteerde de Intergraf-bijeenkomst in een reeks zinvolle adviezen, waarmee de deelnemers aan de slag konden.

Printmedianieuws deed verslag, welke voor abonnees toegankelijk is via de website.

Kennis rondom milieu kan nog wel impuls gebruiken binnen de branche!

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK