Overkoepelend grafisch orgaan Intergraf start 2019 met nieuwe huisstijl en website

Wie in Nederland KVGO zegt, zegt voor geheel Europa Intergraf. Beatrice Klose is al jaren directeur van het instituut, welke in België is gevestigd. Cees Verweij (nu nog voorzitter van het KVGO) is voorzitter van Intergraf.

Intergraf gaat 2019 in met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website. Die past beter bij het veranderde gezicht van de grafische sector, weerspiegelt de waarden, missie, markten en doelen van de organisatie, en illustreert ook hoe Intergraf de toekomst van de sector ziet.

De grafische sector heeft door de eeuwen heen een belangrijke bijdrage geleverd aan de Europese ontwikkeling en cultuur.

“We zijn trots op die geschiedenis, maar zien tegelijk dat de grafische sector een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De grafische industrie omvat zowel het traditionele als het moderne. Ook bedrijven die traditionele druktechnieken toepassen zijn sterk gedigitaliseerd, gebruiken de meeste moderne technologieën en hoogst efficiënte digitale processen om hun workflow te managen,” stelt directeur Beatrice Klose van Intergraf in Brussel.

“De nieuwe huisstijl vormt een mijlpaal in de ontwikkeling van Intergraf. Met onze nieuwe, gerevitaliseerde uitstraling hopen we meer mensen dan ooit te bereiken, en onze belangrijke en fascinerende sector het gezicht en de aandacht te bieden die het verdient.”

Bron: KVGO

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK